Werken aan je winkelstraat!

Wanneer het gebied waar jouw winkel zich bevindt aantrekkelijk is zullen meer klanten het bezoeken. Aantrekkelijk maken van je winkelstraat of gebied doe je dan ook niet alleen maar samen met de andere ondernemers die er gevestigd zijn.

Laat je winkelgebied (weer) bruisen

Een bruisende winkelstraat begint bij een gezamenlijke visie van de gevestigde ondernemers. Hoe zien wij het winkelgebied? Wie zijn onze klanten en wat onze gemeenschappelijke deler? Wat willen wij dat klanten in ons gebied ervaren? In een intensieve workshop van één dagdeel of avond gaan wij samen met Born2Brand met jullie aan de slag en komen we tot een gezamenlijke visie en formuleren we samen de antwoorden op deze vragen.
Vervolgens gaan we aan de slag om de gewenste beleving te creëren in het gebied. Hierbij kunnen we ook iedere afzonderlijke winkel helpen te optimaliseren, meer klanten te trekken en het verkoopresultaat te verbeteren.

Boek een gratis inspiratiesessie met je winkeliersvereniging

Maak een kennismakingsafspraak en vind uit hoe het Retail team van Letsgoactive training groep je samen met Born2Brand kan helpen van je winkelstraat een magneet te maken voor potentiële klanten. Wij verzorgen met veel plezier een gratis inspiratie avond met jullie winkeliersvereniging. Bel ons op 079 323 82 62 of gebruik het contactformulier.

Blije klanten, meer omzet - Letsgoactive training groep

Blije klanten, meer omzet!

Share on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone